Перейти до основного вмісту
Prometheus+

Хочете мати професію, яка дозволяє працювати в Україні та закордоном, дає стабільний дохід і затребувана навіть у кризові часи? Тоді чекаємо вас на відкритому вебінарі «Чому варто обрати ІТ-професію у 2023 році?».

🌐 Де? у ZOOM (онлайн)
📆 Коли? 17 жовтня о 18:30

Не знаєте, який IT-напрям обрати? Сумніваєтеся, чи зможете знайти роботу після навчання і чи взагалі варто змінювати професію? Тоді вам точно до нас!

Запрошуємо вас до чесної розмови про ІТ-навчання взагалі та про ІТ-курси на платформі Prometheus. Ми поговоримо з вами про:

  • інструменти, завдяки яким ми зробимо вас першокласним айтішником: менторська підтримка, практичні завдання, зворотний зв’язок, підготовка до співбесід тощо;
  • страхи та психологічні виклики на шляху до нової професії;
  • плани та наступні кроки для потенційного світчера (у тому числі – безплатні курси).

🎁 І це ще не все! Серед тих, хто пройшов телеграм-інтенсив, під час вебінару ми проведемо розіграш безплатних місць на осінні IT-курси Prometheus+: «Java Beginner»«Frontend. Базовий курс від Ciklum»«Тестувальник QA Manual»«Тестувальник QA Auto»«UX/UI Design Basic».

Чекаємо на вас з нетерпінням, адже, як казав Стів Джобс, якщо ви просто хочете йти швидко, ідіть самі. Але якщо хочете піти далеко, ідіть разом.

Запрошуємо разом у світ IT – Prometheus+ укаже найкоротший шлях!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності