Перейти до основного вмісту
Відкриття лабораторії 3D моделювання

12 вересня 2019 р., на нашому факультеті (у 21 аудиторії) відкрили нову навчальну лабораторію для студентів, які хочуть розвивати себе у галузі інженерної розробки. Ініціатором і партнером цього кроку стала компанія AMC Bridge – провідна організація у сфері інформаційних технологій, інженерного проектування, конструювання та виробництва.

На відкритті представники компанії зустрілися зі студентами та розповіли про те, що виконуватиме нова лабораторія, її графік роботи, перші навчальні курси та про можливості, які відкриються після їх проходження.

Організатори наголосили, що: «AMC Bridge вже майже рік приймає на стажування і роботу випускників факультету математики та інформатики, тому зацікавлена у забезпеченні якісних умов додаткового навчання та наданні спеціалізованого обладнання». Компанія співпрацює із багатьма міжнародними постачальниками аутсорсингових послуг, виконує замовлення від світових лідерів з найрізноманітніших індустрій.

Був оголошений анонс першого навчального курсу "Курс 3D програмування та комп'ютерної графіки". Він розпочнеться 1 жовтня, триватиме 2 семестри. Після завершення навчання найкращі студенти отримають сертифікати з відзнакою. Куратори курсу наголосили, що відбудеться невеликий відбір, охочі потрапити в навчальну групу повинні будуть пройти тестування на загальні навики програмування.

Набір у групу здійснюватиметься до 30 вересня. За додатковою інформацією звертатися до координатора проекту, асистента кафедри математичного моделювання Дороша А.Б.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності