Перейти до основного вмісту
Онлайн День ІТ на ФМІ

25 квітня 2020 р. на факультеті математики та інформатики відбулася чергова онлайн-подія – День ІТ.

Кафедра математичного моделювання та кафедра прикладної математики та інформаційних технологій презентували особливості освітніх програм «Інформаційні технології та управління проектами» (спеціальність «Комп’ютерні науки»), «Системний аналіз», «Прикладна математика». На цій зустрічі абітурієнти отримати необхідну інформацію про навчання на факультеті та про перспективи працевлаштування після його завершення, а також про особливості цьогорічного вступу. Надзвичайно корисними були поради випускників факультету, які приєдналися, щоб поділитися своїм досвідом роботи в ІТ-сфері та мотивувати до навчання на матфаці.

На цю подію завітали представники відомих ІТ-компаній, з якими факультет математики та інформатики тісно співпрацює: Шкільнюк Дмитро (Valtech), Старікова Юлія (AMC Bridge), Матвєєва Юлія (Softserve), Ткачик Олександр (Sharpminds), Edvin Zuijdendorp (Global IT Support), Василинчук Олег (Watermelon Games), Якимчук Олександр (eBizAutos). Вони поділилися своїми здобутками та секретами кар'єрного росту, розповіли про стан ІТ в Україні та Чернівцях, а також про можливості випускників ІТ спеціальностей факультету математики та інформатики. Звичайно, не обійшлося без цікавих вікторин від викладачів факультету та гарних призів від ІТ-компаній.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності