Перейти до основного вмісту
Workshop

20.03.2024 р. відбулася зустріч з менеджментом ІТ компанії «Global Staffing Support». Директор компанії Едвін Зюдендорпф привітав студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» з вдалим вибором освіти, навів перспективи розвитку ІТ-галузі в майбутньому та можливості працевлаштування в його компанії.

Ольга Єгорова, керівник відділу рекрутингу компанії, член проєктної групи освітньої програми «Системний аналіз» (бакалаври), акцентувала увагу студентів на найважливіших моментах підготовки для успішної роботи в ІТ:

  • Технічний рівень і стек-технології
  • Рівень англійської та комунікативні навички
  • Мотивація
  • Базова технічна освіта

Олексій Хобор, Senior Python Developer компанії, провів Workshop «Python Mastery» із знання Python для розв’язування реальних задач.

Студенти продемонстрували високі навички та уміння командної роботи, за обмежений час розв’язали поставлені завдання і представили результати роботи.

На закінчення зустрічі відбулась цікава дискусія із Вітою Коробейник, Senior Recruiter компанії, про актуальні вакансії в ІТ на даний момент, як підготуватись до співбесіди, де розміщувати свої резюме тощо.

Дякуємо компанії «Global Staffing Support» за плідну співпрацю!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності