Перейти до основного вмісту
SoftServe в гостях у ФМІ

У рамках співпраці з провідними ІТ-компаніями м. Чернівці та з метою ознайомлення студентів факультету зі специфікою та перспективами опанування майбутньої професії 10 жовтня 2018 року на факультет було запрошено представників однієї з найбільших IT-компаній України SoftServe. Вони розповіли про нові тенденції в сфері IT.

Важливим для студентів стало ознайомлення з вимогами, які висувають до майбутніх працівників роботодавці. Зокрема, наголошувалось на необхідності знання англійської мови на високому рівні, оскільки працівники компанії безпосередньо спілкуються із закордонними клієнтами та співробітниками. Компанія створює комфортні умови для саморозвитку кожного працівника – є багато навчальних програм, навчальних курсів.

Студентами були отримані відповіді на такі питання: 1) Пошук першого проекту. 2) Актуальні технології розробки. 3) Які початкові знання потрібні для пошуку роботи в IT.

Приємним сюрпризом було те, що найактивнішим студентам були надані фірмові подарунки від компанії.

Сподіваємося на подальшу активну співпрацю з компанією SoftServe.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності