Перейти до основного вмісту
Співпраця із Luxembourg Institute of Health

У рамках меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Luxembourg Institute of Health 20.01.2023 відбулась зустріч завідувача кафедри математичного моделювання проф. Черевка І.М. та Dr. P. Nazarova (Group Leader Platform Bioinformatics, Group Leader Multiomics Data Scienceh=20).

Dr. P. Nazarov розповів про роботу дослідницької групи MODAS (Multiomics Data Science) в галузі біоінформатики та аналізу геномних даних, якою він керує з 2019 року.

Під час зустрічі було обговорено питання про подальшу співпрацю з використання статистичних методів, методів машинного навчання та різних підходів до аналізу даних в медицині, імунології та інших прикладних галузях.

Досягнуто домовленості про те, що Dr. P. Nazarov прочитає короткий онлайн курс лекцій про методи моделювання даних в біоінформатиці для студентів спеціальностей «Комп'ютерні науки» та «Системний аналіз» у лютому - березні 2023 року.

На зустрічі був присутній доц. кафедри МПУіК Лукашів Т.О., який на даний час перебуває на науковому стажуванні в Luxembourg Institute of Health.

Проф. Черевко І М ознайомився із матеріальною базою Luxembourg Institute of Health.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності