Перейти до основного вмісту
Відзнака Тетяні Петрівні Каравановій

Щиро вітаємо шановну Тетяну Петрівну Караванову з нагоди ювілею та отримання Почесної відзнаки Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною": за вагомий внесок у розвиток освіти і науки, навчальну та профорієнтаційну роботу, високий рівень організації та проведення студентських олімпіад із програмування.

Тетяна Петрівна майже 40 років присвятила педагогічній діяльності спочатку у Чернівецькій ЗОШ №26 та Чернівецькому міському ліцеї №1, а потім у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Успішно працюючи зі школярами, підготувала 68 переможців міських олімпіад та 65 переможців обласних олімпіад з інформатики, 24 призери IV етапу Всеукраїнських олімпіад з інформатики, бронзового призера Міжнародної олімпіади з інформатики, 16 призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, 15 дипломантів Всеукраїнських наукових конференцій та конкурсів. У 1995 р. була обрана віце-президентом Всеукраїнської асоціації вчителів інформатики України. Ініціатор та засновник Всеукраїнського Турніру Юних Інформатиків.

За час роботи в університеті Тетяна Петрівна підготувала 25 команд-учасниць Міжнародної студентської олімпіади з програмування ACM-ICPC, серед яких багато переможців І, ІІ та ІІІ етапів. Постійний член журі Всеукраїнських олімпіад з інформатики ІІІ та IV етапів, автор задач ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з інформатики, співголова журі та автор задач Всеукраїнського турніру з інформатики. Співавтор 6 навчальних програм, 9 навчальних та навчально-методичних посібників з інформатики з Грифом МОНУ.

Тетяна Петрівна відзначається високою працездатністю, вимогливістю, почуттям гумору, доброзичливістю у взаємовідносинах з людьми, користується повагою і авторитетом серед колег та студентів.

Щиро вітаємо вельмишановну Тетяну Петрівну, зичимо їй міцного здоров’я, нових творчих здобутків, успіхів в педагогічній діяльності!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності