Перейти до основного вмісту
захист кваліфікаційних робіт магістрів

З 18 по 23 грудня 2023 року на факультеті математики та інформатики відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт випускників магістратури кафедри математичного моделювання (освітніх програм «Інформаційні технології та управління проєктами» та «Системний аналіз»). Головою екзаменаційної комісії №1 був голова правління ГО "ІТ Кластер "Чернівці ІТ ком'юніті"", Technical project manager компанії Valtech, кандидат технічних наук, асистент кафедри математичного моделювання Дмитро Валерійович Шкільнюк.

Комісія відзначила високу фахову підготовку наших випускників, актуальність тем та практичну спрямованість кваліфікаційних робіт. Роботи присвячені технологіям розробки програмних засобів, створенню інформаційних систем, Internet технологіям, вирішенню проблем виробничих та технологічних процесів, проєктуванню та розробці програмних додатків (в тому числі і для мобільних пристроїв), розробці Web-сервісів, математичному моделюванню, машин­ному навчанню, розробці Web-додатків і програм для навчального процесу.

Вітаємо наших випускників із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності