Перейти до основного вмісту
Зустріч із НУ "Запорізька політехніка"

У рамках співпраці між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Національним університетом "Запорізька політехніка" 1 березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч колективу кафедри системого аналізу та обчислювальної математики НУ "Запорізька політехніка" з керівництвом факультету математики та інформатики ЧНУ та колективом кафедри математичного моделювання.

На зустрічі обговорили особливості освітніх програм спеціальності "Системний аналіз" у обох ЗВО та основний фокус їхнього спрямування, виходячи з регіональних особливостей та кадрового забезпечення. Завідувачі кафедр та гаранти освітніх програм акцентували увагу на перспективах розвитку ОП та можливих напрямках співпраці.

Асистент кафедри математичного моделювання Шкільнюк Д.В. презентував напрямки підтримки ІТ-освіти Чернівецьким ІТ Кластером, особливу увагу звернув на агітаційну роботу серед учнів та студентів коледжів стосовно вступу на ІТ-спеціальності та залучення викладачів кафедри математичного моделювання до організації та проведення різного роду заходів (ІТ-сніданки, онлайн-школа з програмування тощо).

Сторони домовились підтримувати співпрацю в майбутньому, зокрема, залучати студентів та науковців до участі у наукових конференціях та конкурсах.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності