Перейти до основного вмісту
Зустріч із "Sigma Software"

У рамках забезпечення курсу «Чинники успішного працевлаштування» 3 квітня 2024 року відбулась онлайн зустріч студентів 4 курсу спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» із менеджментом компанії "Sigma Software": Мирославою Осередчук (L&D Specialist у Sigma Software University Global) та  Марією Лічагіною (Recruiter у Sigma Software).

Мирослава Осередчук цікаво розказала коротку історію становлення компанії "Sigma Software", сьогоднішній її стан та основні напрямки діяльності. Важливі акценти були зроблені на можливостях підтримки ІТ початківців та співпраці з університетами.

Марія Лічагіна зробила огляд затребуваних вакансій на даний час в ІТ компаніях. Захопливо розповіла про види, етапи та інструменти проведення співбесід в ІТ. Випускники-бакалаври спеціальностей «Комп'ютерні науки» та «Системний аналіз» дізналися про Брейншторми, Болтнеки, Автореплай та інші специфічні моменти співбесіди. На закінчення Марія детально відзначила що обов'язково має бути в CV та навела приклади успішних історій в ІТ.

Дякуємо співробітникам "Sigma Software" за кваліфіковані мотивуючі поради та плідну співпрацю!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності