Перейти до основного вмісту
Чинники успішного працевлаштування

У рамках курсу «Чинники успішного працевлаштування» 13.03.2024 року відбулась онлайн зустріч студентів 4 курсу спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» із Пурічем Юрієм Степановичем, заступником начальника Управління, начальником відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Тетяною Олександрівною Масловою-Букер, кар'єрним радником відділу сприяння працевлаштування Чернівецького обласного центру зайнятості.

На зустрічі Пуріч Юрій Степанович проаналізував Закон № 1667-IX "Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні", який передбачає створення спеціального правового режиму для ІТ-галузі, а також надав кваліфіковані поради для успішного працевлаштування, зокрема, про різницю статусу ФОП та працівника за  гіг-контрактом. Тетяна Олександрівна Маслова-Букер надала рекомендації як правильно підготувати резюме, про поведінку на співбесіді та акцентувала увагу на алгоритми та канали пошуку першої роботи в ІТ галузі.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності