Перейти до основного вмісту
Лекція з SoftServe

В рамках курсу «Чинники успішного працевлаштування» 22.03.2023 відбулась онлайн зустріч студентів 4 курсу спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз» із представниками однієї з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі "SoftServe", що входить в трійку найбільших аутсорсингових
компаній України: Вінничуком Ігорем - Talent Acceleration Center Lead у чернівецькому офісі "SoftServе"; Альбіною Ілащук - Senior Recruiter; Матвєєвою Юлією – Senior Brand Specialist.
Студентів ознайомили з «Кваліфікаційними вимогами до випускників ЗВО» за спеціальностями, орієнтованими на розробку програмного забезпечення від компанії "SoftServе" та функціонуванням "SoftServe Academy" при Університеті "SoftServe", що пропонує широку низку напрямків, пов’язаних з ІТ – від розробки програмного забезпечення і контролю якості, до управління проектами та бізнес-аналітики.
Цікаві поради як підготувати резюме, правила проходження співбесіди, які soft та hard skills необхідні для успішного працевлаштування були предметом активного обговорення на зустрічі.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності