Перейти до основного вмісту
ІТ-компанії на ФМІ

Протягом другого тижня вересня на факультеті відбулись три зустрічі із представниками провідних комп’ютерних фірм міста, у яких активно прийняли участь наші викладачі та студенти.
Зокрема, у вівторок 7 вересня 2021 р. відбулась презентація РНР-академії від компанії Sapient Pro. Студенти мали змогу познайомитись із компанією, почути пропозиції щодо працевлаштування та долучитись до проходження анонсованої РНР-академії.
У середу 8 вересня 2021 р. відбулася онлайн зустріч із компанією Global IT Support. Всі, хто задумується над перспективами старту та розвитку своєї кар'єри в IT, мали змогу дізнатися більше про активні пропозиції компанії Global IT Support з працевлаштування, а також умови та перспективи співпраці.
А у п'ятницю 10 вересня 2021 р. у Zoom пройшла "ІТ кухня: інгредієнти, команда та ролі". Усі охочі змогли поспілкуватись із РМ компанії Agiliway Анастасією Зубинською та Java Architect Володимиром Здоміщуком.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності