Перейти до основного вмісту
Вручення подяки Каравановій Т.П. 2024

28 червня на засіданні Науково-технічної ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича урочисто відзначили співробітників університету за активну роботу з учнівською молоддю, відповідно до наказів «Про заохочення працівників» № 470к від 6 травня 2024 р. та № 628к від 25 червня 2024 р.

За забезпечення високого рівня проведення IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики у 2023/2024 навчальному році грамотою ректора відзначено Черевка Ігоря Михайловича, доктора фіз.-мат. наук, професора, завідувача кафедри математичного моделювання.

За активну роботу та високий рівень професіоналізму у складі журі IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики, яка відбулася у 2023/2024 навчальному році, подяками ректора відзначено співробітників кафедри математичного моделювання:

Дякуємо нашим викладачам, ентузіастам олімпіадного руху з інформатики, за невтомну працю у цьому напрямку, відданість та професіоналізм!

Новина з сайту ФМІ

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності