Перейти до основного вмісту
Ярмарок вакансій

8 травня 2024 року у Мармуровій залі ЧНУ відбувся «Ярмарок вакансій», організований «Університетським центром кар`єри» при Профспілковій організації студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

«Ярмарок вакансій» – це спеціалізований захід, де роботодавці та студенти/випускники мають можливість зустрітися один з одним. Роботодавці можуть представити компанію, наявні вакансії, програми стажувань або набору. Захід презентує бренд і рекламує діяльність його компанії. Студенти/випускники отримують змогу надати резюме та записатися на співбесіду.

У рамках курсу "Чинники успішного працевлаштування" студенти 4 курсу спеціальностей "Комп'ютерні науки" та "Системний аналіз" відвідали цей захід. Тут вони мали змогу ознайомитися з пропозиціями по працевлаштуванню в Чернівцях та Чернівецькій області. Із представлених роботодавців особливу зацікавленість у студентів викликали пропозиції компаній "Лангейт", "Intelekt" та пропозиції по працевлаштуванню в Чернівецькій поліції.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності