Перейти до основного вмісту
ЕК бакалаврів 2024

З 17 по 21 червня 2024 року на факультеті математики та інформатики відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів кафедри математичного моделювання. Цьогоріч свої роботи захищали 48 студентів спеціальності "Комп'ютерні науки" та 7 студентів спеціальності "Системний аналіз".

Головою екзаменаційної комісії №1 був голова правління ГО "ІТ Кластер "Чернівці ІТ ком'юніті"", Technical project manager компанії Valtech, кандидат технічних наук, асистент кафедри математичного моделювання Дмитро Валерійович Шкільнюк.

Комісія відзначила високу фахову підготовку наших випускників, актуальність тем та практичну спрямованість кваліфікаційних робіт. Роботи присвячені технологіям розробки програмних засобів, створенню інформаційних систем, Internet технологіям, вирішенню проблем виробничих та технологічних процесів, проєктуванню та розробці програмних додатків (в тому числі і для мобільних пристроїв), розробці Web-сервісів, математичному моделюванню, машин­ному навчанню, розробці Web-додатків і програм для навчального процесу.

Вітаємо наших випускників-бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо успіхів у професійному зростання та чекаємо у магістратурі!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності